Andra dagens spel..

Efter två dagar har det börjat spetsa till sig i de tre klasserna.

Dagens vinnare i A-klassen blev Roger Centerström på 67 slag, i B-klassen tog Chansamone Larsson dagsvinsten med 64 slag. C-klassens Ingrid Rolfsson med 64  slag tog första platsen för torsdagen.


Roger Centerström och Ingrid Rolfsson (en trogen deltagare sedan flera år!)

I de extratävlingar som finns varje dag vann Simon Vestberg ”Närmast Linjen” (det gällde att vara närmast en dragen linje som gick rakt fram över fairway) på hål 4, han var 39 cm från nämda linje. På närmast hål för hål 11 blev det Isak Hemström som var närmast med 88 cm.

Dagens bästa lag delades mellan ”En Skåning och två Ljusdalingar” med lagmedlemmarna Sara Andersson, Noah Lagerhäll och Erik Larsson och laget ”Simon & Skalfunkel” bestående av Mats Skalberg, Simon Larsson och Lars Schröder, båda lagen hade 138 slag.

I den totala ställningen leder i A-klassen Anton Jansson med 140 slag, B-klassens ledare heter Chansamone Larsson med 131 slag, i C-klassen är det Ulrika Andersson med 133 slag som leder inför fredagen avgörande spel med ”cut” i alla klasser.
Totalt för lagspelet leder Team REU bestående av Reine Vestberg, Ulrika Andersson och regerande mästaren Emelie Widmark.

Det gäller det att spela bra för att få spela lördagens avslutande rond om finalplatser i Valle del Este i Spanien 2025.

Väl mött på en spännande fredag -”The Moving Day”

Resultat>>